четвер, 23 квітня 2020 р.

Книги, які хочеться читати, щоб відволіктися від повсякденних турбот

                        “Корона” впаде - користь залишиться! 
 #Білозерка #Бібліотека .#Тижденьмолодіжноїкниги. #Деньчетвертий
📙📔📕Книги, які хочеться читати, щоб відволіктися від повсякденних турбот 📙📔📕
Останнім часом ми живемо в умовах постійного стресу - ми перевантажені негативною інформацією, залучені в виснажливі і хворобливі суперечки і емоційно виснажені. Книга, ймовірно, не може вирішити проблему, але тимчасовий відхід від реальності обов'язково забезпечить. Візьміть в руки книгу або скачайте з відкритого доступу, проведіть час, відлипнувши від стрічки новин.
📙📔📕1.“Степовий бо”г Євген Лір
Забуті боги повертаються. Степовий бог — руйнівна стихія, яка народилася у безмежних і пустих просторах степів. Довгі тисячоліття вона спала, аж ось, прокинулась і йде у наступ на Запропади-місто. Чотинадцятилітній Сергій нічого не знає про Степового бога, але дізнається все, що мало б тримати його подалі від Великого Ніщо, але не втримало.


📙📔📕2. Лід і полум'я
Коротка фантастична повість знаменитого американського письменника Рея Бредбері. Написана в 1946 р .. У цій невеликій повісті письменник створив оригінальний і запам'ятовується фантастичний світ





📙📔📕3.Моя сім'я та інші звірі
Автобіографічна повість письменника-анімаліста Джеральда Даррелла, який побачив світ у 1956 році. Є першою частиною «трилогії Корфу», в яку також входять «Птахи, звірі і родичі» (1969) і «Сад богів» (1978).


📙📔📕4. На березі
Роман Іена Мак'юена про зміни в суспільстві на прикладі молодят, які одружилися на початку шістдесятих років XX століття, до сексуальної революції. Роман був опублікований в Великобританії в 2007 році.


📙📔📕5. Квіти для Елджернона
Науково-фантастичне оповідання Деніела Киза («м'яка» наукова фантастика). Це історія про розумово відсталому по імені Чарлі Гордон, який працює в пекарні. Чи не клінічному ідіота, а дурника ... тихому і мирному. У нього багато «друзів», які потішаються за його рахунок, платять йому копійки - але він щасливий. Як може бути щаслива тільки домашній собака - то є абсолютно і безмежно.


📙📔📕6. Вбити пересмішника
Роман американської письменниці Харпер Лі, написаний у жанрі виховного роману. У 1961 році отримав Пулітцерівську премію. Його вивчають приблизно в 80% американських шкіл. Входить в американську версію «100 кращих детективних романів усіх часів».


📙📔📕7. “Таємниця покинутого монастиря” Анна Каньтох
Якщо головні герої книги — підлітки, це не обов`язково книжка для підлітків. Уявіть собі: повоєнна Польща, тринадцятеро юнаків і дівчат зібралися у покинутому монастирі. Привели їх туди янголи. Але це не означає, що відбудеться щось світле, добре і чарівне. І взагалі, щось в цій історії не так. І з янголами, і з підлітками, і особливо з цим покинутим монастирем. Добре, що з нами все в порядку. Чи теж, не зовсім?


Немає коментарів:

Дописати коментар