середу, 24 грудня 2014 р.

Рік новий стрічаєм разом


   Новий рік - це найулюбленіше свято, коли всі, незалежно від віку, чекають чудес. Для того, щоб воно залилосяся в пам'яті надовго, потрібен не тільки цікавий сценарій, яскраві костюми, а й особливого значення набуває прикраса приміщення. Його необхідно провести заздалегідь, створюючи очікування свята. По такому шляху працювали бібліотекарі відділу обслуговування. В кожному кабінеті оформили новорічну інсталяцію: красуні ялинки, виставки ретро новорічних іграшок та ретро листівок, казкова поляна та новорічно- різдвяний серпантин зустрічали користувачів. Біля таких куточків кожен читач бібліотеки поринав в святкове оточення і з задоволенням слухав розповіді про традиції та святкування Нового Року і Різдва Христового.
  А ще хотілося б сказати: "Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш". Це знають всі. І тому посидіти новорічної ночі за столом, заставленим смачними стравами, у колі сім’ї та близьких друзів просто необхідно, якщо ви хочете у достатку та здоров’ї провести наступний рік.
  Чим віншуватиме нас Новий рік? Пророкують різне і по-різному. А хочеться, так хочеться, щоб був мир і достаток, добро і злагода. І все це залежить від нас, дітей Землі та Володаря Неба. Давайте повіримо в казку. І в доброго Білого Ангела, посланця Господнього, що він благословить у Новорічну ніч нашу землю, батьків наших, дітей, сестру і братів, усіх...
Хай Любов усім нам буде за поводиря протягом року, який щойно зродився. Хай Віра в Господа, в людей, у себе допомагає нам бути добрими і справедливими. Хай Надія не полишає нас у найвищі хвилі життя. І хай хлібом-сіллю буде багата оселя.

Із вітанням новорічним
Входимо у кожний дім,
Щастя, радощів сьогодні
Вам бажаємо усім.
Зичимо усім вам щастя,
Оминають хай нещастя,
Хай несе вам Новий рік
Мир та радість на поріг.

















Немає коментарів:

Дописати коментар