четвер, 9 жовтня 2014 р.

Хочу бути здоровим!


  Найдорожчим  надбанням людини є  здоров′я, а тому наш обов’язок  -берегти та зміцнювати його.  Найкращими  способами досягнення цієї мети є  постійне піклування про себе і своєчасне відвідування медичних закладів. Але не завжди  хочеться  звертатися  до лікаря.    Природні методи лікування  мають  велику перевагу перед  багатьма іншими, бо вони  щонайменше небезпечні для  всіх.
  Кожному із нас  притаманне природне прагнення до самолікування. Цей метод  доступний  тим, хто  бажає опанувати його. На це наголосила Печерська Тамара Всеволодівна, голова  об′єднання  «Допоможи собі сам»,  на черговому засіданні, яке  пройшло у нашій бібліотеці. Вона ознайомила  однодумців з переліком цікавих тем, які будуть  популярно  і доступно розкриті на наступних зустрічах. Також Тамара Всеволодівна наголосила: «Що перевірено на собі, те й  буду рекомендувати всім!» .Кожен  має  цікаву інформацію і зможе поділитися своїми секретами здорового способу життя, народними рецептами та іншими способами лікування організму.

  Людина – унікальна  істота, котра іноді й зовсім не  знає своїх  можливостей у збереженні здоров′я. Як прекрасно, коли є поряд однодумці, котрі  можуть  допомогти  словом і конкретною справою.  Об′єднання стане потрібним  місцем для тих,  кому необхідна  допомога і підтримка , позитив і  спілкування!



Немає коментарів:

Дописати коментар