четвер, 15 листопада 2012 р.

Потурбуємося про бібліотеку разом!

   Останнім  часом жителі нашого селища стали активніше піклуватися про центральну бібліотеку – дарують різноманітну за жанрами та тематикою літературу, періодичну пресу. Це і фантастика, і детективні романи, і твори українських та зарубіжних класиків, підручники з економічної теорії та правознавства, тощо – як-то кажуть, усе на будь – який смак користувачів. Завдяки читачам поповнюється фонд читальної зали, абонементу; продовжив роботу і Буккроссинг – вільний книгообмін.
    В.М. Федоров, директор виробничо-комерційної фірми «Газбудсільгосппостач», поодарував Центральній бібліотеці чудові книги класиків зарубіжної та дитячої літератури.
   С.Ю. Теленчук привіз у дарунок бібліотеці книги своєї доньки, Надії Теленчук, з автографом авторки. О.М.Друзяка презентував видання свого брата В.М.Друзяки на всі бібліотеки – філії району. О.П. Лєбєдєв, лікар-санолог, подарував свої твори по здоровому способу життя.
    Активними меценатоми є С.Г. Гриценко, житель Білозерки та О.М.Земницька, з Радянського. Дуже опікується бібліотечним закладом  Н.М.Сікоза, колишня співробітниця районної ЦБ. Наталя Марківна подарувала річну підписку районної газети «Придніпровська зірка» та  журнали (понад 50 екземплярів). Багато молодіжних видань («ООРS», «JOY», «DIVA», «Отдохни», « Лиза» та інші (понад 50 примірників) подарувала бібліотеці студентка Голік Даруся.  Щороку приносить до бібліотеки декілька журналів Горлова Н.І.  Мешканець с.Зорівки Калнауз О.Г.  подарував бібліотеці книгу «Пророк», присвячену видатному українському поету і письменнику Тарасу Шевченку,  яку він придбав, мандруючи батьківщиною видатного українця. Можливо хтось також подарує бібліотеці якусь оригінальну книжку або цікавий журнал.
   А, завітавши до Білозерської центральної  районної бібліотеки, завжди можна вибрати книгу улюбленого автора. Бібліотекарі нададуть професійні та компетентні  консультації, знайдуть відповіді на будь-які запитання. Завдяки представленій на широкий огляд  виставці у читальній залі періодичної преси – пізнавальним і змістовним журналам «Фокус»,  «Науковий світ», «Соціальна країна», «Вокруг света», «Економіка.Фінанси.Право», «Безпека життєдіяльності», «Атлантична панорама», «Здоровье», «Мир семьи», «Компьютер», «Огородник», «Баланс. Бюджет», «Євробюлетень» та газетам «Голос України», «Факти та коментарі» й іншим, можете зануритися у світ науки, новітніх технологій, дізнатись про останні політичні події, новини соціальної політики, медицини, економічні нововведення, помандрувати світом тощо.
   Чекаємо на всіх, розуміємо кожного!

Немає коментарів:

Дописати коментар