вівторок, 2 березня 2021 р.

Кожна людина має дар Божий.

 У нашій бібліотеці 26 лютого було свято! До нас на гостини завітала арт-лабораторія "Українська хата - талантами багата" з її очільником Олегом Васильовичем Олексюком. На сьогоднішній зустрічі звучали пісні, вірші, гарні вітальні слова, присутні мали можливість переглянути картини та вишивки. Душевно співала Тетяна Дудкіна, лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів вокалістів, лауреат гран-прі Всеукраїнського фестивалю "Відлуння душі". Пісні "Україно, молитво моя!" та "Зима" у її виконанні прослухали з превеликим задоволенням. А Тамара Ковальчук, юна учасниця арт-лабораторії із села Дніпровське, продовжила тему любові до України, заспівавши пісню на слова Ліни Костенко. Музику Тамара написала сама і акомпонувала собі на гітарі. Повеселили своїм співом "Берегині" - учасниці співочого гурту від однойменного ветеранського клубу, що працює при Білозерській бібліотеці, заспівавши жартівливу пісню.

Днем раніше відзначали 150 років від дня народження Лесі Українки. І присутні просто не в праві були не згадати про цю подію. То ж вірш Лесі, який прочитала Олена Макаренко, всім прийшовся до душі. Так проникливо прочитати може тільки бібліотекар!
Вишивки Албасової Любові Петрівни, майстрині з Надеждівки, представила Світлана Кошолап, директор Надеждівського будинку культури, яка також зачитала свої вірші.
І, нарешті, представлення картин білозерської художниці Тетяни Кисиличак. Зима, осінь, море, квіти... Все зачаровує, не залишає байдужим нікого. Роботи настільки досконалі, що, навіть, не допускаєш думки, що улюбленою справою Тетяна Василівна займається тільки п'ять (!) років! Також було представлено роботи (картини) Анжеліки Демури - дівчини творчої в багатьох напрямках.
І наостанок знову звучали пісні. Тепер уже поважної гості заходу, Євдокії Костянтинівни Дубовалової, багато віршів якої покладено на музику.
Захід пройшов з дотриманням всіх соціальних та карантинних норм на одному диханні, всі покинули читальну залу у піднесеному настрої. До нових зустрічей у "Хаті", яка багата на таланти!


















Немає коментарів:

Дописати коментар