пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

"За чисті душі, що злетіли в небо".

  Герої Небесної Сотні назавжди змінили  Україну, підняли  національний і патріотичний дух самих українців. Небсна сотня - це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас.
  Ніхто не в праві забути морозні дні 2013 -2014 років, коли від напруги кипіла кров, коли в ім'я віри і правди гинули майданівці, аби прорости в наших серцях квітами пам'яті. 21 лютого в районній бібліотеці, для учнів Білозерського  ліцею, провели годину реквієм "За чисті душі, що злетіли в небо", на якому вшановували подвиг учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні.
  Гідність, відданість та патріотизм сьогодні засяяли новими гранями, стали своєрідним поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття.















1 коментар:

  1. If you're looking to lose kilograms then you certainly have to start following this totally brand new custom keto plan.

    To create this service, certified nutritionists, fitness trainers, and top chefs united to produce keto meal plans that are productive, convenient, economically-efficient, and enjoyable.

    Since their grand opening in January 2019, 100's of clients have already remodeled their body and well-being with the benefits a proper keto plan can give.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-tested ones offered by the keto plan.

    ВідповістиВидалити