середу, 12 лютого 2020 р.

День безпечного Інтернету

  Інтернет-технології стали природною складовою життя дітей і сучасної молоді. Комп'ютер є не тільки розвагою, але й засобом спілкування, самовираження та розвитку особистості.
  11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
  Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету в бібліотеці націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

1 коментар:

  1. If you're looking to lose weight then you need to try this brand new personalized keto meal plan diet.

    To create this service, licensed nutritionists, fitness couches, and professional chefs united to provide keto meal plans that are effective, suitable, price-efficient, and delightful.

    Since their first launch in early 2019, hundreds of clients have already completely transformed their body and health with the benefits a proper keto meal plan diet can give.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover eight scientifically-proven ones given by the keto meal plan diet.

    ВідповістиВидалити