середу, 3 жовтня 2018 р.

Осінній бал моїх років.


Летять літа, як білі журавлі,
Дзвенять, як ті волошки в житі,
Та не зникає слід їх на землі,
Якщо для добрих справ були прожиті.

  Непомітно, але впевнено вступила у свої володіння  осіння пора. І саме тоді, коли чарівниця осінь порозвішувала на гілочках дукати золотого листя, відмічають День людей похилого віку.
Український народ завжди славився шанобливим ставленням до батьків, турботою про найстарших представників громади. Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.

  3 жовтня в Білозерській районній бібліотеці з нагоди свята пройшла дозвіллєво – розважальна програма «Зорепадом летять роки», підготована працівниками районної бібліотеки та районного будинку культури. З привітальними словами до присутніх звернулися Науменко А. А. – голова Білозерської районної ради та Пономаренко Л.П - голова спілки Червоного хреста Білозерського району, які зазначили, що похилий вік – це благословенний етап для кожної людини. А ведуча, Гринчук Галина, завідувачка відділом обслуговування районної бібліотеки наголосила: «…щоб осінь була золотою,треба постійно знаходити для себе джерело оптимізму, жити в гармонії зі своїм віком, радіти кожному прожитому дню, навчитися сприймати життя, як безцінний подарунок долі».

  Так нехай же ніколи не спорожніють і не збідніють наші серця, наші
шкатулочки щастя, і нехай вони відкриваються назустріч один одному, дбайливо зберігаючи дорогі спогади, передаючи їх дітям й онукам з покоління в покоління.













Немає коментарів:

Дописати коментар