середу, 6 грудня 2017 р.

Вартові української землі.

   День Збройних сил України - це мужності й геройства свято. І ми вклоняємося сьогодні тим, хто багато років тому назад, і тим, хто нині з автоматом береже і захищає наш спокій.
  Традиція вшановувати захисників Батьківщини зародилася ще у ХХ ст. В цей час особливо вшановували і вітали людей у пагонах, бійців діючих армій : офіцерів та солдат. Згодом стали вітати і чоловіків, які відслужили в армії, пізніше жінки та дівчата вітали всіх хлопців та чоловіків. В незалежній Україні День збройних сил є щорічним національним святом, яке відзначається з 1993 року. Свято було засноване постановою Верховної Ради України. Дата свята - 6 грудня 1991 року - співпадає з датою ухвалення Закону України «Про збройні Сили України» і приурочена до цієї події.
  5 грудня в Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 працівники районної бібліотеки ім.П.Григоренка для учнів 9-х класів провели урок мужності «Вартові української землі», присвячений Дню Збройних сил України. Для молоді підготували мультимедійну презентацію про розвиток Збройних сил «Від кочівників до сучасної армії»; провели цікаву пізнавально – інтелектуальну вікторину. Також організували ігрову програму з швидкості реакції та координації рухів, в якій молодь із захопленням приймала участь та отримувала символічні призи.
  Захід мав за мету сприяти згуртуванню молодого покоління , виховувати патріотичні почуття до рідної землі, розвивати розумові і фізичні здібності , формувати у молодого покоління національно-патріотичне усвідомлення, духовну єдність поколінь, відданість в служінні Батьківщині, пропагувати серед учнів дух патріотизму та поваги до свого війська.
  На останок ведуча побажала всім присутнім: «Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, непохитної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд з вами. А нашій державі – мирного неба, благополуччя та процвітання».










1 коментар:

  1. Я порекомендую всіх, хто шукає позику на бізнес, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позикою на чотири мільйони доларів, щоб розпочати свій бізнес, і це було швидко. Отримавши кредит у них, було дивно, наскільки легко їм працювати. Процес був швидким і захищений. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте аферистів і зв’яжіться з містером Бенджаміном. lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ВідповістиВидалити