пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Підсумки обласної акції «Ми – українці».

     У 2017 році бібліотеки області працювали в рамках обласної національно-патріотичної акції «Ми - українці». Хвилю патріотичного руху Білозерська районна бібліотека підхопила 30 березня  - стартував районний етап акції «Моя країна - Україна».  З неабияким ентузіазмом включилися  в акцію сільські бібліотечні заклади, і, як результат, - проведення ряду заходів патріотичного спрямування. Це – патріотичні години та години слави, вечори-зустрічі та вечори-вшанування, уроки патріотизму, молодіжні привали, флешмоби, літературні години, зустрічі та кав’ярні, історичні  панорами¸ уроки мужності та історичні експедиції, години гордості та патріотичні вектори. Це – організація волонтерських бригад, які займалися дослідницькою діяльністю та збором фактичних та довідкових матеріалів, організовували зустрічі з мешканцями села. Це – написання творчих робіт на основі спогадів, роздумів, фактичних матеріалів. Це – створення буклетів, що рекламують історичні пам’ятки, об’єкти та місця, гідні уваги. Найбільш активними були Микільська, Олександрівська, Новотягинська, Розливнянська, Токарівська, Чорнобаївська, Томинобалківська, Інгулецька, Кізомиська, Дніпровська, Понятівська, Правдинська, Широкобалківська сільські та Білозерська районна бібліотеки.
     Вся робота була гідно відзначена засновниками та організаторами акції – управлінням культури Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонською обласною бібліотекою для юнацтва ім. Б. Лавреньова. На урочистостях з нагоди підведення підсумків акції Білозерська районна бібліотека отримала диплом переможця та бібліотечку у подарунок. 
     Дякуємо організаторам заходу. Успіху вам, наснаги, бажання творити на благо виховання гідного молодого покоління та процвітання нашої держави.













Немає коментарів:

Дописати коментар