середу, 22 листопада 2017 р.

«Майдан спекотний у морози»



  Чотири роки минає з початку доленосної події в історії України - Революції Гідності. Гідність і свобода - це плід багатовікових героїчних змагань наших предків, яких ми повинні вшановувати і пам’ятати, бо це вони ціною власної крові здобували мир, волю нації і долю українському народу.
   Ці події в Україні сколихнули весь світ, не залишили байдужою жодної душі.
  21 листопада білозерчани зібрались  у районному будинку культури , щоб у жалобі схилити голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні, які боролися за честь, правду і гідність, віддали своє життя за Україну, за наше майбутнє! (стенд пам'яті Героям небесної сотні підготовлені раонною бібліотекою та районним музеєм)
  22 листопада з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи України,  з метою формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму у районній бібліотеці для молоді провели інформаційний хрогоскоп «Майдан спекотний у морози»
  Майдан став   місцем правди і свободи, добра, дружби, братерства й гідності. Сьогодні на сході точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшний період нашої історії. Сьогодні молодь стає тією верствою населення, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє.  Ми говоримо  про  війну, про солдатів, які зараз боронять незалежність нашої держави для того, щоб життя продовжувалось, щоби світило сонце і сміялись українські діти на своїй рідній Україні!






Немає коментарів:

Дописати коментар