пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

Твоя майбутня професія - твій вибір.

  Кожного року тисячі випускників шкіл «ломають» собі голову як правильно вибрати майбутню професію, як не помилитися з вибором.  Білозерська районна бібліотека   традиційно співпрацює з Центром зайнятості та навчальними закладами. Разом проводимо профорієнтаційні заходи, на яких проходить знайомство зі світом професій.
19 жовтня  відбувся  флеш – час  «Твоя майбутня професія - твій вибір", на якому викладачі та студенти     Херсонського  кооперативного  економіко-правового  коледжу    представили свій  освітній  заклад.
Для майбутніх абітурієнтів, учнів  9-х класів Білозерської багатопрофільної гімназії,  була представлена віртуальна екскурсія  по навчальному закладу, а потім студенти  коледжу Родіон Вахировський та Ліза Колісніченко презентували спеціальності, провели  пізнавальні квести,  які дали змогу відчути специфіку і важливість кожної професії.

Наприкінці заходу бібліотекар наголосив: «Вибираючи собі професію і навчальний заклад не забувайте, що авторитет людини визначається не посадою і характером праці, а відношенням до праці і її результатів».



Немає коментарів:

Дописати коментар