пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

На сторожі честі України!

Українська армія! Шлях її утворення та формування такий же непростий, як і становлення самостійної держави України. Запорізькі  козаки, українські січові стрільці, Галицька армія, армія української народної республіки, українська повстанська армія, збройні сили України - так в свій час називалося українське військо, яке було призначене боронити націю.
"Служу на вірністьнароду України" - це не прості слова з присяги - це героїзм, це мужність, це напохитність, які дарують нам усім впевненість у завтрашньому дні.
До Дня Збройних сил України бібліотекарі Білозерської районної бібліотеки організували для учнів 9-10класів ЗПЗСО №3 зустріч Андрієм Омельченком, молодшим сержантом інженерно-саперних військ України у відставці. Молодь мала змогу у відвертій розмові з Андрієм дізнатися про жахіття війни. Запрошений учасник бойових дій  ділився з учнями спогадами, розповідав школярам, що пережив за час, проведений у зоні АТО. Відповідаючи на численні запитання присутніх, намагався у доступній формі розповісти про військіві будні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, підтримку, братерство, і про все те, що цікавило аудиторію.
Дякуємо героям нашого часу. Слава Україні!









Немає коментарів:

Дописати коментар