четвер, 29 серпня 2019 р.

День пам`яті захисників України





      Бути патріотом  країни – це, насамперед, знати і берегти традиції та історію державотворення, до нестями любити свою землю, народ, і вважати себе її невід`ємною частиною. Війна на сході України змінила життя кожного із нас, пріоритети і плани.  Справжні захисники з першої хвилини російської агресії, не вагаючись, стали відстоювати територіальну цілісність Батьківщини. Вони і зараз  вболівають за долю рідної землі не на словах, а ціною власного життя. В  епіцентрі гарячих подій на сході держави обірвалося  не одне життя найкращого цвіту нації – справжніх Героїв України.
    На святкуванні Дня Незалежності України президент Володимир Зеленський  заснував важливу дату . Віднині - 29 серпня – День пам`яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Працівники районної книгозбірні долучилися до  скорботного Дня, провівши годину пам`яті «Слава Україні – Героям слава!». Ми завжди пам’ятаємо наших Героїв,показуючи і  розповідаючи користувачам про їх життєвий шлях  і героїчні подвиги. Ми виховуємо справжні почуття національної свідомості, поваги до сучасних, сильних духом, патріотів країни.  Відомий  літопис  Херсонської  області  «Хронологія  мужності» - це альбом  -  реквієм   про  загиблих  бійців   Херсонщини. Розділ  «Герої  Білозерського  району»  ,  який  містить  інформацію  про   відомих земляків   -  це    пошуково  - дослідницька  робота  працівників  Білозерської  районної  бібліотеки.  Ця    інформація  оброблена  і  систематизована  у  книзі  «Хронологія  мужності», а  також  розміщена  на  електронних  носіях, яка постійно використовується у бібліотечній роботі.
    Доля  України  знаходиться у  мужніх вчинках  наших земних Ангелів – хранителів… А коли  відходять у вічність діти і батьки, то  стають  вони небесними Янголами.  Доземно вклоняємося їм!  Віримо, Україна переможе!








Немає коментарів:

Дописати коментар