середу, 15 травня 2019 р.

Материнська любов.



        Матері… Їх мільйони, і кожна несе у своєму серці материнську любов – безкорисливу, щиру і віддану. Жінки всіх рас, різних народностей однакові в єдиному та неспокійному пориві почуттів до дітей. Вони завжди оберігають, очищають нас, відчувають і завжди підтримують, надихаючи на здійснення нових звершень.
    Шанування матері – один із найсвятіших обов’язків дітей . До Дня Матері й міжнародного Дня родини бібліотекарі запросили  на  гостини жінок поважного віку і провели зворушливий день відпочинку «Тільки родина , як вічна зернина,на невмирущому полі життя». Для добрих ангелів домашнього вогнища звучала прониклива поезія, театралізована сценка,жіночий гороскоп  і лунали задушевні  пісні. Наші жінки поважного віку є Берегинями, котрі єднають всю  бібліотечну дружню родину. Так постійно триває нерозривний зв'язок поколінь!
      Де б ми не були, що б не робили, в дні щастя і в години смутку Богині наші завжди освячують  життєвий шлях дітей ніжним відданим серцем і душею.Будьте  здоровим, сяйте ,як сонечко, кожного дня ще  многії – многії літа! А ми вас будемо цінувати і берегти.










Немає коментарів:

Дописати коментар