середу, 13 березня 2019 р.

Визволення рідного краю.



        Швидкий плин  часу невблаганно віддаляє нас від подій Другої Світової війни. У країні постійно відбуваються зміни в політичному і суспільному житті, після яких переглядається важливість багатьох історичних фактів минулого. І все ж є цінності, вагомість і значення яких не підвладні переосмисленню, вони – суть патріотичних вчинків старших поколінь, котрі в пам`яті й свідомості нащадків.
  На сьогодні видавничий доробок з проблематики найжорстокішої війни минулого століття становить сотні й сотні книг, альбомів, фільмів, документальної хроніки та інше. Всі вони різні, але єднає їх одне – шана воїнам- фронтовикам , які вистояли і перемогли ненависного ворога. Бібліотекарі  для користувачів районної книгозбірні на історичних акордах минулого «Моє село в історії моєї країни» відтворили хронологію жахливої війни. Особливу увагу приділили періоду визволення Білозерського району від фашистських загарбників. Розповіді про воїнів- переможців – людей високої моралі, вірних військовому обов`язку, вкрай потрібні нинішньому поколінню, адже вони допомагають пізнавати і вболівати за державу. Ці Герої – неперевершений взірець служіння своєму народу, любові до рідної землі, сили духу і свободи.
 У наші дні є також справжні Герої, які своєю жертовністю вписують свої імена в золоту скарбницю української звитяги, захищаючи незалежність і цілісність України. Ми вшановуємо пам'ять усіх воїнів минулого і сьогодення. Ми молимося за мир і перемогу на рідній землі! Слава Героям!


Немає коментарів:

Дописати коментар