суботу, 9 березня 2019 р.

Свято жіночності.


    Із року в рік всі завжди  із нетерпінням чекають весну. Але щоразу вона приходить раптово, змінюючи все навкруги, пробуджуючи природу й наші почуття.
8 Березня – це день чарівної половини людства – рідних, коханих, шановних та прекрасних жінок. Працівники відділу обслуговування районної бібліотеки напередодні свята підготували розважальну програму  «Жінка, мати, Берегиня» і привітали жінок поважного віку, подарувавши калейдоскоп інсценізованих виступів, улюблених пісень та незабутніх позитивних вражень. Возвеличуючи Жінку – матір, Жінку- Берегиню життя на Землі, голова Білозерської  районної ради Науменко А.А. щиросердечно привітала усіх присутніх із святом.  До прекрасних  слів на адресу найкрасивіших жінок долучилася представник районної організації Товариства Червоного Хреста з побажаннями здоров`я, родинного затишку і миру на землі.
 Нехай весна завжди живе у серцях наших сонцесяйних жінок щодня, за будь-якої погоди та за будь-якого настрою! Хай Доля дарує кожній любов, добробут і многії, многії літа!








Немає коментарів:

Дописати коментар