пʼятницю, 14 грудня 2018 р.

Булінг - проблема сьогодення.


Булінг у школі:  «Чому діти цькують дітей і що з цим робити?», -  став темою   інформаційного уроку  «Я  маю  право  знати»,  організованого районною бібліотекою для учнів наукового ліцею ім. Печерського.
  Булінгце відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст якого кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків стикався з цим явищем у дитинстві. "Булінг - це цькування дітей однолітками в дитячих колективах. Це агресивна і свідома поведінка однієї дитини стосовної іншої, з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження. Від випадкової бійки булінг відрізняється систематичністю й регулярністю",- таку характеристику сучасної проблеми дала спеціаліст Білозерського бюро правової допомоги Альона Сергіївна Василевич.
  Молодь дізналась, як булінг проявляється, його причини, що треба робити, а  про наслідки і відповідальність, які мають агресори і жертви розповіли спеціалісти Білозерського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» Херсонської області Лаврів Інна В’ячеславівна та Шорохова Ольга Ігорівна.













Немає коментарів:

Дописати коментар