четвер, 6 грудня 2018 р.

День Збройних сил України.

  Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Нарешті ми почуємо таке бажане, довгоочікуване, стане спокійно і тихо на Сході нашої держави, де виборюється право на наше мирне і спокійне життя.
Але, на жаль, із засобів масової інформації ми чуємо про нові постріли градів, знову втрачаємо молоді життя. Та все ж живемо із вірою в те, що відстоїмо незалежність і цілісність нашої держави
, на захисті якої стоять військові нашої країни. 6 грудня – це день Збройних сил України, свято на честь тих, хто нині захищає територію Відчизни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави.
   Саме зимовий день приніс зустріч із колишнім військовослужбовцем, учасником АТО  Кавун Юрієм Анатолійовичом учням Білозерського наукового ліцею під час уроку мужності «Наука в камуфляжі». Юрій Анатолійович розповів молоді про нелегкі бойові будні, умови життя, настрій військових та добровольців. Його емоційна розповідь була наскрізь пронизана любов’ю до України, прагненням українських військових захищати кожну горстку рідної землі.
  Учні 9-
х класів привітали  гостя вітальними листівками та малюнками, працівники районної бібліотеки віртуально відправили присутніх в  історію створення Збройних сил, запропонували вікторину, квест змагання,  а працівники районного будинку культури виконали неймовірні музичні композиції. 
Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави. На останок ведуча побажала молоді: «Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, непохитної волі та віри у власні сили, а саме головне - мирного неба, благополуччя та процвітання».




















Немає коментарів:

Дописати коментар