вівторок, 28 червня 2016 р.

Поки грає сопілка життя, буде поряд краса і мистецтво

Культура народу – це той великий скарб, національне надбання, що передається від покоління до покоління, примножується, збагачується. Тому значення бібліотеки як осередку культури, центру спілкування та інформації стає дедалі важливішим. Адже бібліотека – місце, де завжди можна зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими людьми, поділитися своїми думками та враженнями і гарно відпочити.
   Кожна людина повинна прагнути розкритися і реалізувати себе в цьому житті. І неважливо, коли вона  розкриється як творча особистість, адже це може статися як у дитинстві, так і в похилому віці. Найголовніше, щоб розкриття таланту все-таки сталося. І тому з метою розкриття нових талантів, згуртування творчих людей  району, організації їх дозвілля, обміну думками та досвідом при Білозерській районній  бібліотеці створено  творчий клуб за інтересами  «Білозіря».  Це самодіяльне об’єднання різних за віком людей із спільними інтересами. Клуб працює на добровільній основі за чітко визначеним планом конкретних дій. Клуб не є політичним. В його основі є глибоке вивчення, збереження та відродження традицій нашого краю, розвиток творчих здібностей, поєднання зусиль для добрих і корисних справ.

Отже, через таке мистецьке об′єднання   наша бібліотека намагається прилучити читачів до вищого, небуденного, до пласту мистецької літератури. 

Немає коментарів:

Дописати коментар