вівторок, 1 грудня 2015 р.

Казкові надходження для дітей

Білозерська районна бібліотека для дітей ім. В.Стуса одержала у дарунок за підсумками професійного конкурсу на краще проведення районного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини» добірку цікавої дитячої літератури .
В добірці представлені довідкові видання: «Велика дитяча енциклопедія», «Велика шкільна енциклопедія» та «Енциклопедія тварин: наші сусіди».
Для любителів спорту – цікава повість Гагарун Клауса «Маркус і велика футбольна любов».
Із серії «Чарівний світ фентезі» надійшов захоплюючий роман для дітей середнього шкільного віку А. Вольських «12 міст. Фаталунія».
Забути про нудьгу, знайти спільну мову з друзями та батьками, а заодно підкаже, як розв’язати деякі «дорослі» проблеми допоможуть юному читачеві книги Ізабелль  Абеді про пригоди Лоли – жвавої та безпосередньої дівчинки, яка постійно потрапляє в різні історії в школі, вдома, на вулиці. 
Найменших читачів поведе у чарівний світ казок книга «Чарівні казки світу», познайомить з пречудовими віршами українських та іноземних поетів видання «Улюблені вірші».
Новий рік найулюбленіше зимове свято. Чудова книжка, в якій зібрані найкращі  твори дитячих письменників про Новий Рік та Різдво – «Ми стрічаєм Новий Рік» - найкращий подарунок дітям до свята.
Родзинкою цієї добірки є оригінальна книга – знаменита казка англійського письменника Дж. М. Баррі з дивовижними об’ємними  ілюстраціями Пола Гесса і чудовим музичним супроводом. На читача чекають дивовижні пригоди разом з крилатим хлопчиком Пітером Пеном на казковому острові, живуть феї та русалки, водиться крокодил і навіть є справжні пірати.

Любі читачі! Запрошуємо Вас відвідати дитячу бібліотеку і ознайомитися з новою літературою! 




Немає коментарів:

Дописати коментар