пʼятницю, 11 травня 2018 р.

Серце матері благословенне.


  Мама …Рідна і прекрасна, оспівана поетами , увічнена художниками.
В усіх народів , в усі віки , жінка – матір була уособленням святості, ніжності і любові.  Її  мудрість  поважали  в сім’ї , прислухалися до порад, в яких  знаходили   спокій  і надію…
  У житті кожного з нас мама займає особливе місце. Перше , що ми бачимо з’явившись на світ – це мамині ласкаві  очі, чуємо – мамин лагідний голос. Слово, яке вперше вимовляємо – мама…

   До мами ми приходимо зі своїми радостями і печалями. Її мудра порада нам потрібна тоді , коли і в самих уже посріблені скроні. До Дня Матері для білозерських жіночок у районній бібліотеці організували свято «Серце матері благословенне».
  Саме їх чарівних, милих, ніжних, люблячих  вітали з подарунками голова Білозерської районної ради  Науменко А.А., голова районної організації  ТЧХУ Понамаренко Л.П. та директор Білозерської районної бібліотеки Шишкіна Л.Л.
  Ведучі, завідуюча відділом обслуговування Галина Гринчук та найактивніший член клубу «Допоможи собі сам» Лідія Шпак, підготували для присутніх насичену розважальну програму, де їх чекало справжнє свято творчості та таланту. Чудові пісні, прекрасний танок, чуйна сценка діалогу дочки і матері вразили глядачів. Сплетіння поетичного слова, музики, пісень було пронизане любов'ю до матері. 







Немає коментарів:

Дописати коментар