вівторок, 12 вересня 2017 р.

Родина в житті України

     
   Україна - це кожна родина і разом ми є основою нації. Спільна українська родина - це творець і зберігач українського роду, культури, моралі. Вона - джерело продовження роду. Мабуть, невипадково наш герб символізує триєдність - людини, родини і нації.
  На сімейну зустріч «Без сім`ї - немає щастя на землі» бібліотекарі запросили родину Кобзар, щоб розповісти користувачам про права і обов`язки дітей, які відображені у Сімейному кодексі України, про важливість і цінність сімейних відносин та виховувати шанобливе ставлення до батьків , старшого покоління. Сім`я для Кобзар Наталії - це найрідніші, найближчі люди, які допомагають їй у складних ситуаціях, які дарують взаємне тепло, це безпечний і затишний рідний дім, маленький світ, в якому все дороге та звичне. Вона, костюмер Білозерської дитячої музичної школи, створює чудові костюми не тільки для дітей танцювальних колективів «Фієста» та «Арабеск», а й для власних чотирьох доньок. Полюбляє вишивання, бісероплетіння, вязання, може зробити все своїми руками. А чоловік Олексій - будівельник, майстер на всі руки, особливо для своїх дітей. Доньки вдалися у маму, теж творчі і талановиті . Анастасія - хореограф - керівник танцювальних колективів «Арабеск» (смт Білозерка) і «Міріданс» (с. Станіслав) створює чарівні номери, які посідають призові місця у всіх куточках України. Анжеліка, бібліограф районної книгозбірні, талановита й унікальна дівчина славиться на всю область своїми виробами декоративно - ужиткового мистецтва. А найменші дівчата у родині теж допомагають сестричкам і в майбутньому бажають стати відомими.
  Кожна поважна родина збагачується сімейними традиціями, звичаями та обрядами і оберігає все найцінніше для прийдешніх поколінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар