пʼятницю, 25 серпня 2017 р.

Живи , Україно, для щастя і волі!

  Новітній Україні – 26, але її незалежність ми ще виборюємо! Останнім часом – ціною життів. Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, на силу духу, нарешті – на здоровий глузд. Але попри всі негаразди, ми не втратили свою незалежність. УКРАЇНА – це держава! Це – БАТЬКІВ­ЩИНА! ЦЕ – НАШ ДІМ!
  На історичній годині «Вірю в майбутнє твоє, Україно, що високо в небі зорею сія» бібліотекарі книгозбірні разом із користувачами обговорювали питання: «Що для мене особисто День Незалежності України?». На нашу думку, це – почуття патріотизму, віра в світле майбутнє, лю­бов до Ба­тьківщини, це та сила, яка гуртує націю, об’єднує заради розквіту суспільства, благополуччя кожної родини. З нагоди великого національного свята нашої державності працівники книгозбірні прийняли участь у районних заходах: святковій ході «Я по світу іду в вишиванці» та виставці – продажу робіт декоративно - прикладного мистецтва «Єдина країна - рідна Україна». Також бібліограф районної бібліотеки - Демура Анжеліка, на обласній виставці - ярмарку декоративно - ужиткового мистецтва презентувала традиційний український віночок, вклавши у кожну квіточку свою любов до прекрасного. Та була нагороджена дипломом Херсонського обласного Центра народної творчості за кращий вінок на конкурсі.
   Незалежність нашої дер­жави – це незалежність кожного із нас. Наша країна ще молода, в про­цесі розвитку. Кожен свідо­мий громадянин повинен, по мірі можливості, внести свій вклад для підняття рівня життя, авторитету України на між­народному рівні, не залиша­тися байдужим до подій на рідній землі. Будьмо гідними своїх пращурів, бережімо волю і незалежність держави, поважаймо свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність! І шановані будемо іншими.







Немає коментарів:

Дописати коментар