четвер, 25 травня 2017 р.

«Вітрила творчості»

Талант… Він завжди родом із дитинства. То ж і виходить, що нема дітей необдарованих, треба лише відшукати цей дар у кожного. І такі діти є на нашій Білозерській землі.
 В рамках обласної національно - патріотичної акції «Ми – українці» 25  травня в Білозерській районній бібліотеці зібралася молодь Білозерщини на зоряний фестиваль юних   талантів «Вітрила творчості», щоб вшанувати мистецтво. І кожен приніс із собою неоціненний скарб — любов до поетичного слова, музики, хореографії, декоративно-прикладного, художнього мистецтва. А ще — доброзичливість у серці, бажання творити.  Учасники фестивалю були представлені Дніпровською (Шибаєв О., Баланець М., Константинова К.), Кізомиською (Скрипка К.), Розливнянською (Дорош Я., Арсенюк В., Дружинін В.) та Білозерською (Демура А)   бібліотеками району.

  В кінці заходу ведуча Пискун Лариса побажала присутнім: «Щоб замріяне у світанковому дитинстві збувалося!. Щоб Господь Бог на протязі життя зігрівав вас своєю ласкою і благодаттю! Нових вам злетів та успіхів










Немає коментарів:

Дописати коментар