пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

У світі прекрасного.



  День воскресіння Ісуса Христа – Пасха, або Великдень – одне з найбільших християнських свят, що символізує перемогу життя над смертю. Відзначають його навесні, коли природа прокидається від довгого зимового сну, оживає й оновлюється.
  Напередодні Великодніх свят  в читальній залі районної бібліотеки  представили виставку - продаж майстрині Шалигіної Ірини(бібліотекаря за фахом).

Ірина – натура творча, має дизайнерський хист. Її поробки прикрашають  бібліотечні виставки, креативно оздоблені вазочки для квітів та канцелярії
радують око колег. Потяг до творчості у Ірини проявився ще в юному віці, коли вона своїй  матусі на 8 Березня подарувала пано-макраме, зроблене своїми руками. Пізніше були плетені серветки, в’язані вироби, українські віночки, ляльки-мотанки, пасхальні яйця, обереги, плетені черевички, різні сувеніри в  українському стилі. І це ще не всі досягнення. Ірина прагне навчитися більшому, весь час удосконалює свою майстерність. Передає набутий досвід  своїй донці Ілоні, яка із захопленням спостерігає за її роботою та залюбки  допомагає мамі.


Немає коментарів:

Дописати коментар