четвер, 30 січня 2014 р.

Бути здоровим - це стильно.



Підлітковий вік -  це один із найцікавіших і дуже важливих періодів у житті, період, коли людина стає дорослою. Під впливом статевих гормонів тіло починає змінюватися. Разом з ним змінюється психіка, бажання, інтереси, захоплення.
    Це період, коли в життя входять нові звички і заняття, це період нових зустрічей та знайомств. Але, крім радості, в цей час можна зустрітися і з прикростями та неочікуваними проблемами. Щоб цих прикростей було як найменше, підліткам необхідно багато чого дізнатися, бо здоров′я – одне з основних джерел щастя, радості та повноцінного життя. І щоб навчити дівчат берегти своє жіноче здоров′я  ми запросили їх на  інформаційну бесіду з лікарем-гінекологом Білозерської районної лікарні Третьяковою І.І. 
   На зустріч прийшли юні дівчата – учениці 9-х класів  Білозерської багатопрофільної гімназії. Інна Іванівна  дала консультацію з питань репродуктивного здоров’я підлітків, сучасних методів контрацепції і подальшому плануванні сім'ї. Дівчатка ставили питання, які турбують сучасних підлітків і майбутніх матерів. А бібліотека підготувалася до такої зустрічі: організувала книжкову виставку «Плануємо майбутнє разом», яку доповнив перегляд відеоролика «Коли дівчинка дорослішає».



Немає коментарів:

Дописати коментар