середу, 31 липня 2013 р.

Хрещення Русі - епохальна подія в історії України.

  Нашому працівнику районної бібліотеки Фесенко М.О. випала велика честь від Білозерського району відвідати м. Київ  у дні святкування 1025 – річчя Хрещення  Київської Русі. Древня і свята столиця привітно зустрічала гостей із різних куточків світу. Славетний Київ, який пережив немало лихоліть, немало злетів і падінь, вражає кожного численними святинями й історичними пам’ятками. Як і тисячу років тому, непохитно стоїть столиця у просторі відкритих Небес, стоїть як символ вічності, духовності, світла й краси.
  У Національному палаці мистецтв «Україна» відбулася урочиста академія за участю Президента Віктора Януковича, членів уряду та членів Всеукраїнської Ради церков і релігійних організацій з нагоди відзначення 1025-ої річниці Хрещення Київської Русі. З привітальними словами звернувся Президент України Янукович В.Ф..


 


  На сцені виступали: Національна заслужена академічна капела України «Думка», Муніципальний академічний камерний хор «Київ», Галицький академічний камерний хор, вокальна формація «Піккардійська терція», міжконфесійний християнський хор, а також народний артист України Олександр Пономарьов.











  Наш славний Києве! Гордістю сповнюється серце кожного українця від величної та епохальної події Хрещення!





Немає коментарів:

Дописати коментар