вівторок, 16 травня 2017 р.

«Живе в народі пам'ять вічна»

  День Перемоги  – це день, який ніколи не буде стертий із пам’яті нашого народу. І яка б річниця визволення нашої країни від нацистських загарбників не наступала, думка про те, що саме травневої ночі змовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов довгожданий, вистражданий, оплачений дорогою ціною мир, бентежить душу.
        Напередодні  72 – річниці Перемоги  над нацизмом для користувач
ів бібліотеки відбулася година-реквієм «Маки червоні – вогні на траві, Маки червоні – як спогад війни».
        Під час заходу працівники бібліотеки розповіли учням, якою великою ціною нашому народу дісталася Перемога в Другій світовій війні. Юнакам і дівчатам була представлена мультимедійна презентація  про воєнні операції та події другої світової війни
. Також  патріотична поезія, яка лунала упродовж заходу, вражала своєю щирістю й справжністю. На завершення заходу присутні мали можливість ознайомитись з книжково – ілюстративною  виставкою «Вшануй хвилиною мовчання, Вкраїно тих, що полягли». На виставці були відображені книги та статті з періодичних видань, які дали можливість більше дізнатися про причини, перебіг, наслідки цієї війни. Бібліотекарі намагалися донести до молоді  інформацію про ті героїчні сторінки подвигу їхніх дідів та прадідів, аби ніколи не перервався зв’язок поколінь.





Немає коментарів:

Дописати коментар