пʼятницю, 5 січня 2018 р.

Чарівна ялинка в Олександрівській бібліотеці.

                    (Допис Світлани Пекалюк, зав. Олександрівською сільською бібліотекою).
       
    

       Стало традицією для бібліотечних працівників КЗ «Олександрівська сільська бібліотека» в переддень новорічних свят замість звичайного зеленого деревця споряджати  незвичайну ялинку з книжок.  І не просто з книжок, а з нових надходжень. За кошти (4 тис. грн.),  виділених з бюджету сільської ради в 2017 році, бібліотека поповнилася  85 книгами. 
       На відкриття «чарівної ялинки»,  а чарівної тому, що майже кожен з наших користувачів зміг підібрати собі книгу для душі,  чекали не тільки учні,
        а й дорослі читачі .  
          І, якщо в минулому році  незвичайна ялинка  була для наших читачів сюрпризом, бо про нові надходження ніхто не знав, то в цьому році, завдяки дописам в «Придніпровській зірці» та Інтернеті, всі на неї чекали ще з листопада місяця.     
         Працівники бібліотеки  радіють щорічному поповненню бібліотечного фонду новою сучасною літературою, і, хоч частково, мають змогу задовольнити потреби своїх користувачів. Радіють, бо читачі з вдячною посмішкою залишають бібліотеку, і, разом з ними, вірять в те, що в наступному році, завдяки сільському голові Бирі Петру Івановичу та депутатам сільської ради, книжкова ялинка знову буде зустрічати своїх  поціновувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар