неділю, 26 червня 2016 р.

Міжнародний день боротьби з наркоманією.

Наркоманія, мабуть, одне з найстрашніших явищ нашої сучасності. З кожним днем все більше людей потрапляє в страшні мережі пороку, намагаючись за допомогою нього сховатися від щоденних проблем. Плата за подібні експерименти над власним життям безмежно велика, а результати часом необоротні. Навіть пройшовши спеціальний курс лікування, людина не може звільнитися від наркотичної залежності. І минуло багато років може виникнути нестерпна тяга знову повернутися до наркотиків. І те, що раніше здавалося легким порятунком від щоденної рутинної життя, перетворюється в нескінченні дні абсолютної порожнечі і кошмару. Вибір людини - його крок, але вибрати з двох можливих варіантів "за" і "проти" наркотики - це дуже велика і згубний рішення для будь-кого.   
      На жаль, в даний час наркоманія є дуже прибутковим бізнесом, що дозволяє збагачуватись на нещастях інших. Місцями зосередження наркоторгівлі по праву вважаються держави Близького і Середнього Сходу, Азії. Постачальником світового масштабу героїну є Афганістан. Чималу частку в розповсюдженні наркотичних засобів займають також країни Латинської Америки. 
      Міжнародний день боротьби з наркоманією сприяє впровадженню в громадські маси серйозної проблеми нашого часу - проблеми наркоманії. Рішенням цього питання повинен бути стурбований кожна людина в будь-якій точці земної кулі. "Тільки завдяки зусиллям спільної боротьби можна очікувати на позитивні результати у вирішенні глобальної проблеми сучасності - наркоманії" - під таким девізом працює Білозерська районна бібліотека.


Немає коментарів:

Дописати коментар