вівторок, 14 червня 2016 р.

Фестиваль "Відкрий свою книгу"

  8 червня 2016 року смт Чаплинка гостинно зустрічала гостей. На базі центральної районної бібліотеки комунального закладу «Чаплинська централізована бібліотечна система» та районного Будинку культури відбувся VI обласний фестиваль молодіжного читання та права «Відкрий свою книгу».
  Традиційно на Фестивалі зустрічалися бібліотечні працівники з різних куточків Херсонщини. І як завжди, одна з частин фестивалю була присвячена інноваційним бібліотечним проектам щодо просування читання.
  В своїх проектах бібліотекарі розкривали актуалізацію важливих тем через книгу та читання. Так, в різних районах молодь відкривала для себе книги з екології, права, краєзнавства, патріотизму.
  Колектив коммунального закладу «Білозерська районна бібліотека ім.П.Григоренка» був нагороджений двома грамотами: грамотою за створення та реалізацію проекту «Війну любов здолає»(від Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова) та грамотою за ефективну діяльність щодо популяризації правових знань серед юнацтва та молоді (від в.о. начальника Головного територіального управління юстиції в Херсонській області О.Г.Предместнікова).
  Гарний настрій, позитивні відгуки залишились у нашому колективі про зелену,чарівну, привітну Чаплинку. А тепер, гадаємо, хто наступний підхопить естафету VIІ фестивалю молодіжного читання та права «Відкрий свою книгу»…



Немає коментарів:

Дописати коментар