неділю, 14 лютого 2016 р.

Любов – найпрекрасніше людське почуття.

 Любов – сонце людських почуттів, вона чудодійно змінює світ в наших очах, виявляє в нас усе найкраще, розкриває красу людської душі.
 14 лютого відзначють День Святого Валентина - покровителя всіх закоханих.   Це найромантичніше свято, коли всі зізнаються один одному в коханні  і дарують їм «валентинки» .
       Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Адже вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання.
       Завітав Святий Валентин і до читачів  районної бібліотеки на
свято кохання «Мелодії сердець, що б’ються в унісон».
На початку заходу юні відвідувачі  пригадали  народні прислів’я та легенди  пов’язані з Днем Святого Валентина та  прийняли   участь в  пізнавальному та   жартівливому  конкурсі  «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я», суть якого полягала в об’єднанні імен в пари, відомих своєю любов’ю по всьому світу. Бібліотекарі  ознайомили присутніх з історією свята, розповіли легенди про Св. Валентина.

     А ще  презентували книжкову виставку «Любов – наснага і любов – журба» де пропонували   до дня  Св. Валентина прочитати  книги та журнали на тему кохання.  В  періодичних виданнях нашої бібліотеки  можна знайти цікаві сценарії до проведення цього свята, дізнатись про нові ідеї освідчень чи подарунків зроблені власноруч чи просто, почитати про невигадані історії кохання.  У книгах ви зможете заглибитись у світ вірних, щирих почуттів зі своїми улюбленими героями романів, в світ кохання, адже, воно вічне…




Немає коментарів:

Дописати коментар