четвер, 12 червня 2014 р.

Вікно у дивосвіт


Набридли сірі будні? Бажаєш гострих відчуттів і адреналіну? Вирушай у далеку мандрівку  по чудесам та містичним місцям нашої планети у бібліотеці. Так і зробили діти з пришкільних оздоровчих таборів Білозерки  у четверту триднівку «Вікно у дивосвіт».
   Ще стародавні греки любили пізнавати світ, подорожуючи: вони цінували незвичайні споруди і витвори мистецтва. У II ст. до н.е. фінікійський письменник Антіпатр склав путівник, який назвав «Сім чудес світу». Ці сім чудес славляться і сьогодні, хоча жодне з них, за винятком пірамід, не збереглося.  Та дякуючи сучасним технологіям ми разом з таборятами  мали можливість поринули у світ чудес.
  Але на цьому дива не закінчилися.
  В світі є чимало місць, оповитих міфами та легендами. Тож бібліотека запропонувала оглянути  топ-10 містичних точок на мапі світу, які мали б викликати інтерес для людей, не байдужих до містики.
   Деякі люди полюбляють полоскотати собі нерви. Вони з цікавістю відправляються на екскурсії в чумні провулки і камери тортур, фотографують на згадку опудало собаки Павлова і заспиртовані голови незаконослухняних громадян Відня ... Страшно те, що незрозуміло. Страшно те, що трапляється в результаті людського марнославства. Страшно те, що створено руками божевільного або злого генія. Страшно те, що збереглося з часів похмурого Середньовіччя ... У прагненні знайти щось нове, незвідане ми   обійшли найстрашніші музеї світу.




 Виявляється, можна подорожувати без копійки за душею, запросто і всюди .

Немає коментарів:

Дописати коментар