пʼятницю, 27 червня 2014 р.

„Конституцію вивчаємо, пам’ятаємо, поважаємо”.


  Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконавлення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Прийняття Конституції було найважливішим кроком у забезпеченні прав людини і громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.
  27 червня в районній бібліотеці  відбувся  масовий захід до 18 річниці Конституції України: правовий matrix  „Конституцію вивчаємо, пам’ятаємо, поважаємо”.


   «Прийняття Основного Закону стало визначною подією в сучасній історії нашого народу. Це свято кожного з нас. Доля розпорядилася так, що саме ми стали свідками народження незалежної країни, здійснення одвічного права українського народу на самовизначення», - так сказав голова райдержадміністрації Білозерського району Романов В.М  на святковому мітингу в центрі села, на якому бібліотека представила виставку «Головний закон країни».

                 

1 коментар:

  1. Доброго дня, колеги! Нагороджуємо Вас блоґерською нагородою - Liebster Blog Award! Якщо у вас є час та бажання – приєднуйтеся до блоґерської естафети. Подробиці - на нашому блозі -
    http://metobuks.blogspot.com/2014/07/liebster-blog-award.html

    ВідповістиВидалити