четвер, 5 червня 2014 р.

Шкільний табір + бібліотека = цікаве дозвілля


  Цього літа традиційно районна бібліотека гостинно відкрила двері для пришкільних таборів Білозерських шкіл. Два тижні табору працівники бібліотеки розподілили на триднівки:
-         Триднівка «Маленька Батьківщина»,
-         Триднівка «Крокуючи Європою»,
-         Триднівка «Впіймай казку»
-         Триднівка «Вікно у дивосвіт»
-         Триднівка «Калейдоскоп ігор»
  «Маленька Батьківщина»
  Не можна уявити собі прогресивну людину нашого часу, серце якої лишилося б байдужим до рідної природи, до історії свого краю, до життя його людей.
   У першу триднівку  табірних розваг діти  разом  з  бібліотекарем   полинули  в  цікаву  заочну  подорож  по  рідній  Білозерщині, ознайомилися  з  визначними  пам'ятками  історії, прослухали вірші місцевої літературної студії «Біле озеро», милувалися природою та чудовими краєвидами рідного краю, а також підняли дуже актуальну проблему екології та сміттєзвалищ. 
 





   Ми  впевнені у тому, що  інтерес до рідного краю  у таборят буде посилюватися, і ми ще неодноразово зустрінемось з ними у краєзнавчих літературних мандрівках та змаганнях. 

«Крокуючи Європою»
  У другу триднівку бібліотекарі ознайомили таборят з культурною спадщиною країн Європи, здійснивши віртуальну подорож «Прогулянка Європою», провели вікторину «Знай про Європу більше», де учні отримали цікаву інформацію про історичне минуле і сучасність європейських країн. Проведений захід значно розширив знання учнів з історії, культури, побуту, звичаїв та традицій європейських держав.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар