пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Тиждень молодіжного читання


                             План проведення Тижня молодіжного читання
25.ІІІ – День Періодики «Пані Газета та його Величність Журнал»
26.ІІІ – Прес-огляд електронних видань «Віртуальний світ для тебе»
27.ІІІ – Районний конкурс читців-аматорів «Краса і сила Шевченкового слова»
28.ІІІ –Історично-пізнавальна година «Край наш знаний, край наш славний,          край наш Херсонський!» ( до 70-річчя утворення Херсонської області).

Хороша книга  - драгоцінний  витвір
найвищого розуму людини.
Дж. Мільтон.
   Книга і молодь – тема невичерпна в усі часи. Дуже прикро усвідомлювати, що сьогодні книга втратила колишню цінність для багатьох людей.   Але ніколи не можна забувати народної мудрості: «Хто багато читає, той багато знає».
   З 25 по 28 березня в Білозерській районній бібліотеці проходив тиждень юнацької книги. Розпочався він Днем Періодики «Пані Газета та його Величність Журнал».
    Періодичні видання залишаються важливими, актуальними носіями інформації – з яких дізнаємося про всі новини, події, що відбуваються у світі.
Різноманіття періодичних видань, які отримує цього року наша бібліотека, вражає: кожен читач знайде журнали, які допоможуть у навчанні, розвинуть логічне мислення, відкриють таємниці навколишнього світу. Вони з нетерпінням чекають на зустріч із вами!


 
Не дають розгубитися молоді бібліотеки і в безкрайньому морі Інтернет-простору. 26 березня відбувся прес-огляд електронних видань «Віртуальний світ для тебе».


Немає коментарів:

Дописати коментар