середу, 19 березня 2014 р.

Он-лайн конференції «Звеличені працею й талантом».


  18 березня Білозерська районна бібліотека  прийняла  участь в обласному Інтернет проекті «Херсонщини достойні імена»  он-лайн конференції «Звеличені працею й талантом».

  Сьогодні цілі сфери життєдіяльності в Україні годі й уявити без жінок. Це освіта і охорона здоров’я, державне управління і сфера торгівлі, культура та інші. Тисячі жінок прославляють Білозерщину.
  Всі ми знаємо як важливо для дитини мати сім’ю. Бачити лагідні очі матері, відчувати впевнені руки батька. І всі ми знаємо що є діти які обділені цією батьківською любов’ю. І яке ж треба мати велике серце, глибоку душу для того щоб відкрити свої обійми для осиротілою дитини.
  І чи не є подвигом для жінки прийняти та виховати дитину. А якщо мова йде про 14 дітей то це не просто подвиг людини та жінки, а ціле «Подвижництво»
В нашому районі де тільки 3 дитячі будинки сімейного типу є жінка Лідія Миколаївна Шарварли с.Токарівка. Вона виконує місію матері героїні, яка вже прославила наш район невмирущою любов’ю до дітей, бажанням дати дитині виховання, тепло,  сімейний затишок. Саме про своє «подвижництво» на он-лайн – конференції розповіла Лідія Миколаївна.

  Коли мова заходить про жінку у нас одразу спрацьовує стереотип: берегиня домашнього вогнища, мати, продовжувачка роду. Це святі ролі жінки, вони були такими протягом тисячоліть і такими залишаться. Але у сьогоднішньому світі жінку вже давно не влаштовує суто домашня роль. Вона претендує – і небезпідставно – на роль значно активнішу.
  Білозерський район відомий своїми помідорами, яблуками, виноградом, жінками які їх вирощують, жінками які рухають економіку Білозерщини. За останні 9 років одна тендітна жінка Ірина Гореєва прославила наш край  хореаграфічним мистецтвом, унікальним мистецтвом, в якому злились в єдиному потоці: танець і пантоміма, музика і поезія, скульптурні пози і пластика рухів, а також драматургія літературного твору. Вона  художній керівник зразкового хореографічного колективу Фієста. Це колектив, який постійно рухається вперед, бо його керівник, Ірина – творча людина, яка знаходиться у постійному пошуку нових, цікавих та яскравих ідей про які вона поділилася з усіма на он-лайн конференції.


Щасливі жінки, які знають зміст свого життя, відчули у серці покликання і відгукнулися на нього. Бог благословляє їх довіряє їм цю воістину святу справу – формування людської душі.

Немає коментарів:

Дописати коментар