вівторок, 14 лютого 2017 р.

«Всьому початком є любов!›

Кохання — як вода,— плавке та бистре,
Рве, грає, пестить, затягує і топить.
Де палко — воно кипить, а стріне холод —
Стає мов камінь.
  У цих словах великої поетеси Лесі Українки точно відбито природу одного з найвищих і найбільш таємних почуттів — людського кохання, невичерпного та вічного, як саме життя.  Кохання — вогонь і лід, поезія і проза,  як пісня, без кінця та краю, що лине над безкрайніми степами: як біг струмка, як грім і блискавиця, як зірка, що вражає сміливця красою й простотою водночас.
    До цієї одвічної теми завжди зверталися художники, скульптори, філософи, композитори. До кожного з нас рано чи пізно в душу заглядає кохання.
Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І таке найромантичніше свято є - 14 лютого весь християнський світ відзначає День Святого Валентина.
Завітав Святий Валентин і до читачів Білозерської  районної бібліотеки.
Бібліограф підготувала  та провела любовний вернісаж  «Всьому початком є любов!›› на якому ознайомила присутніх з історією свята, розповіла  легенди про Святого Валентина. Провела  майстер - клас  із створення валентинок  «І до мене приходить хвилина прекрасна». Користувачами бібліотеки були створені справжні неповторні дизайнерські шедеври, в яких вони не тільки втілили свої художні та декораторські вміння, а й розкрили свої думки та погляди на кохання.
З Днем святого Валентина всіх вас! Із днем юності і кохання, молодості і краси! Кохайте і будьте коханими, адже це і є щастя!






Немає коментарів:

Дописати коментар