вівторок, 23 серпня 2016 р.

«Як зірка в небі – Україна в серці»

    24 серпня ми відзначаємо одне з найвеличніших свят - День Незалежності України.
    Україна! Край хвилюючої краси, радості й печалі, розкішний вінок з рути і барвінку, чорнобривців і калини.   Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій, мальовничій землі.  Тут жили наші предки, живуть батьки, тут корінь українського народу, що сягає сивої давнини. І де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі.
       25 років минуло з того незабутнього  дня, коли 24 серпня 1991 року була проголошена Незалежність України.   Це точка відліку, яка зазначила  народження  держави – вільної України. Це велика подія, що дала народові можливість самому вирішувати свою долю. Незалежність і державність зріли в глибинах нашої тисячолітньої минувшини   та  проростають в серцях кожного українця.
З  нагоди святкування 25-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора  в Білозерській районній бібліотеці було проведено годину історії «По долині жито, по горі блакить».  Бібліотекар розповіла відвідувачам про історичні факти проголошення України незалежною, самостійною державою, познайомила з відомостями про шлях українського народу до створення суверенної держави. За допомогою Інтернету  здійснили відео-круїз «Україна – країна, де варто жити».

   Ми віримо в майбутнє України і бажаємо щоб свято Незалежності принесло в українські родини щастя, добро, мир та любов. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння.


Немає коментарів:

Дописати коментар