пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Інформування в бібліотеці.



   Сьогодні наша країна переживає складні часи. Неоголошена, підступна війна відбувається на Сході України.  Історія повернула так, як колись, що сьогодні ми знову відстоюємо свою незалежність та територіальну цілісність.
   З 20 січня в Україні стартувала четверта хвиля мобілізації. Країна потребує захисту, наші земляки, які майже рік захищають свою Батьківщину, потребують заміни. Ми повинні і надалі давати відсіч ворогам! Якщо ми не зупинимо ворога сьогодні, завтра він може бути вже на нашій з вами рідній землі.  
Тому  в районній бібліотеці для більш детального інформування населення щодо Указу Президента України "Про часткову мобілізацію"( №15 від 14 січня 2015р.
Указом протягом 2015 року оголошується та проводиться часткова мобілізація у три черги протягом 210 діб із дня набрання чинності цим Указом) розгорнуто інформаційний стенд.
Ми хочемо подякувати волонтерам і всім, хто підтримує наших бійців та мирних жителів Сходу. Ваша підтримка безцінна. Тож, усі, кому небайдужа доля наших воїнів-земляків, мирних громадян, які відчули пекло військових дій - долучайтесь до цієї благої справи!
        Багатовікове прагнення українського народу жити у вільній і соборній державі знову під загрозою. Тому нам необхідно сконсолідувати усі свої зусилля і направити на збереження спокою і стабільності держави.
         Україна – наш спільний  дім і ми повинні його зберегти.


Немає коментарів:

Дописати коментар