четвер, 2 жовтня 2014 р.

І наша молодість при нас – душа ніколи не старіє…

(Вже срібні роси заплітаються вам в коси)
Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона  палахкотить розмаїттям барв, у інших – тихим «бабиним  літом»,  у третіх – суцільним присмерком, а то й нудьгою, яка  пливе у прірву без надії. Але перш ніж настане  осінь, перш  ніж посивіє коса і зовсім іншими стануть очі, бо колір із них кудись  утік, у кожного ще буває весна і літо життя. Весна і літо … як  швидко вони  спливають. 
  «Бабине літо» - пора роздумів, чекання чогось світлого. Це зрілий вік людини, це пора оцінок прожитого, переосмислення пройденої дороги.
   Сьогодні у районній бібліотеці пройшло свято, присвячене старшому поколінню. На мить кожен згадав молодість і повернувся на 20, 30 років назад.
Задушевна зустріч проходила під чарівні звуки музики, які лунали від дуету В.Тірона та Т.Немченка. А танцювальні композиції колективу «Енерго»  не залишили байдужими гостей, бо діти –  то наша гордість і щастя. Виступ співочого  ансамблю  «Калина» із задоволенням підхопили присутні і чарівні пісні ще довго звучали на нашому святі.

  Наше свято – це свято подяки нашим дорогим, люблячим, чуйним, ніжним, відданим, найкращим бабусям і дідусям у світі.  І ми хочемо щоб у них не лише сьогодні, а й завжди був хороший настрій, щоб кожен день їм додавав бадьорості і сонячне проміння зігрівало їх серця.







Немає коментарів:

Дописати коментар