неділю, 25 травня 2014 р.

"Європа - наш спільний дім".


 «Моя любов до Вітчизни не примушує мене заплющувати очі на досягнення іноземців. Навпаки, чим більше я люблю Вітчизну, тим більш намагаюся збагатити мою країну скарбами, здобутими не з її надр», - так сказав Вольтер, і ми не можемо не погодитися з цією думкою. Щоб рухатися вперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й  знати та поважати своїх сусідів. А ще – вивчати їхній досвід розбудови громадянського суспільства.
   Українська молодь – за європейських вектор розвитку інтеграції держави. Бо наш народ із його культурною спадщиною, гуманістичною ментальністю достойний зайняти в Європі гідне місце. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, у нас спільні ідеали. Тепер би ще діяти як європейці: послідовно, наполегливо та виважено, впроваджувати європейські стандарти життя, творити Європу у власній державі.
   Сьогодні весь світ дивиться на нашу країну, сподіваючись, що високі стандарти духу реалізуються в конкретні справи, які піднімуть вагу та значення її у світі. 23 травня Білозерська районна бібліотека завітала до   ДНЗ «Білозерське професійно-технічне училище №6», де провела пізнавальну годину «Європа - наш спільний дім». Учні разом з працівниками бібліотеки здійснили подорож по 4-х станціях:  «Історична»,  «Географічна», «Звичаї та традиції країн Європейського Союзу», «Твоя  країна – Україна». Вікторини та розповіді перемежовувалися віртуальними екскурсіями, відеороликами та мультимедійними презентаціями. Молодь була у захваті від подібного заходу, вона по - іншому відкрила для себе світ Європи та України. Присутні висловили побажання, щоб такі зустрічі стали доброю традицією співпраці бібліотеки та ПТУ №6. 






Немає коментарів:

Дописати коментар