пʼятницю, 24 січня 2014 р.

Соборна.Вільна.Самостійна.


Ідея Соборності генетично закладена в українцях з давніх-давен. Пам'ять про велич Київської Русі глибоко сидить у наших серцях. Сама ж ідея соборності неможливо без ідеї державності, без національного розвитку. Навіть будучи розділеними між двома імперіями, українці завжди вірили і сподівалися на національне об’єднання.
В історії нашої держави багато сторінок. Одна з них – боротьба українського народу за соборність своїх земель. Цю сторінку відкривали на історичній годині «Соборна. Вільна. Самостійна.» в районній бібліотеці, на яку завітала перший заступник голови райдержадміністрації Ляшенко І.М. Розпочала захід завідувачка відділом обслуговування РБ Гринчук Галина, далі учні Білозерської гімназії поринули в минуле з Ласкавим Олегом (учень 11-го Б класу ББПГ), а закінчилася історична година розгадуванням кросворду та грою-пазл «Об’єднай Україну».
Почався Новий рік, Злука – перше державне свято року, і нехай воно започаткує нове й гарне, на що ми всі сподіваємось у майбутньому. Адже Україна в нас одна!
З днем Соборності!
З днем Злуки! 









Немає коментарів:

Дописати коментар