пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

Незалежність рідної країни



      Нашій геніальній  країні 28 років. У своїй історії вона має нелегкі місяці народження й неперевершені етапи становлення та  розвитку. Ми всі повинні знати, яким шляхом ми йшли до незалежності, якою ціною сьогодні  продовжуємо  її відстоювати.
   Українська земля «мовчить».. Але любить вона працьовитих трударів, віддячуючи їх  гарними врожаями й новими досягненнями. Працівники районної бібліотеки завжди приймають активну  участь у заходах із нагоди Дня Державного Прапора України та 28 – ї річниці Незалежності України. На святковій годині «Україна, як рідна мати, огортає теплом нас своїм» бібліотекарі формували у присутніх повагу і відданість  до рідної сторони,  національно – патріотичне усвідомлення, духовну єдність поколінь  та віру в краще майбутнє. Також  презентували колоритну  фотозону «Живи в віках, Україно!», де всі бажаючі могли зробити фото на згадку про важливий день Вітчизни.
 Ми всі прагнемо довгоочікуваного  Миру у країні, який обов’язкове настане. Тоді  буде по- справжньому щасливою кожна родина!























Немає коментарів:

Дописати коментар