пʼятницю, 14 вересня 2018 р.

Діти мають право знати свої права!


   Дитинство – це пора фізичного і духовного розвитку людини. Саме в цей час дитина потребує особливого догляду і піклування, їй необхідна любов батьків. Важливо, щоб дитина не почувала себе непотрібною, зайвою у цьому світі. Адже діти – це майбутнє кожної держави, яка, в свою чергу, повинна забезпечувати добробут підростаючого покоління, його здоровий розвиток. Дійсно, у дитячому віці  неможливо знати детально всі закони. Але основне, що їх стосується, вони повинні знати.  
   Для дітей в Інгулецькій  бібліотеці було проведено урок громадянства «Діти мають право знати свої права!». Про права та обов’язки дітей цікаво та доступно розповіли вчитель Копитіна Т.В. та волонтер бібліотеки Левінська В., а Галина Овечка, завідувачка бібліотеки, запросила дітей у казкову подорож «Права дитини не забудь, уважним завжди й всюди будь», де діти взяли участь  в обговоренні правових ситуацій на прикладі книжкових героїв. Вони виступили, як справжні  захисники, захищаючи права казкових героїв.
   Знаючи свої права з дитинства, людина зможе плідно й ефективно брати участь у розбудові правового суспільства нашої держави.




Немає коментарів:

Дописати коментар