четвер, 24 травня 2018 р.

Участь у конкурсах – цікаво і корисно для бібліотеки.


            24 травня на базі Білозерської районної бібліотеки відбувся районний семінар бібліотечних працівників на тему «Участь в обласних та районних заходах як запорука ефективного функціонування бібліотеки». На семінар були запрошені завідувачі сільських бібліотек, завідувачі відділів районної бібліотеки та зав. бібліотеками ОТГ.
           Задала тон спілкуванню Людмила Шишкіна, директор Білозерської районної бібліотеки, своїм виступом, у якому згадала позитивні моменти діяльності бібліотек району з початку 2018 року, надала рекомендації щодо роботи бібліотекам, що входять до складу ОТГ.
           Завідувачка методико-бібліографічним відділом оголосила подяки та вручила дипломи кращим бібліотекам за участь в обласній літературній естафеті «Гончар крокує Херсонщиною», а заступник директора по роботі з дітьми – за участь в районних та обласних дитячих конкурсах. Зав. відділом комплектування іще раз нагадала про важливі моменти переведення фонду на УДК, а зав відділом МБА та мобільно-оперативного обслуговування – про можливість замовлення літератури з обласної та районної бібліотек. Також була презентована виставка нових надходжень літератури за Всеукраїнською програмою «Українська книга».
          Родзинками семінару були два цікаві виступи: Лесі Вовк, зав. Новотягинською бібліотекою, про участь у триденному тренінгу у м. Львів на тему «Громадянська освіта жінок місцевих громад» та працівників районної бібліотеки, які представили театралізацію уривку з твору Миколи Гоголя «Вечір проти Івана Купала». Перед Зеленими Святами та святом Івана Купала – це актуально. Бібліотекарі взяли до уваги рекомендації щодо проведення подібного заходу.


















Немає коментарів:

Дописати коментар