вівторок, 18 липня 2017 р.

Не здолати Україну

   Більше трьох  років тому  війна  знову вторглася до  нашої  рідної України.   І знову на її захист, гідно продовжуючи традиції дідів і прадідів, піднялися наші мужні  чоловіки, священним обов’язком для яких є  захист своєї  Батьківщини.
  На бібліотечній годині  мужності «Гірко плаче Україна за своїми синами», бібліотекарі  розповіла присутнім про війну, якої офіційно немає, але вона поруч. Діти  переглянули відеофільм  «Неоголошена війна. Щоденник». Документальна повнометражна стрічка режисера Сніжани Потапчук, у якій розповідається про війну безпосередніми її учасниками. У фільмі не приховуються обличчя, думки, емоції і подвиги військових. Ці історії не залишать байдужими нікого, адже багатьох хлопців вже немає в живих.
  Даний захід посприяв вихованню патріотичних почуттів, любові до Батьківщини, вшанування людей, які виконують  свої військові обов’язки на Сході України, вихованню якостей співчуття, поваги до людини, справедливості, небайдужості, підвищення духовності, виховання естетичних почуттів та якостей.

  Хочеться побажати молоді берегти спогади про минулі події історії та пишатися і цінувати героїв, які сьогодні живуть поряд з нами.  


Немає коментарів:

Дописати коментар