понеділок, 12 вересня 2016 р.

«Їх імена в нашій пам’яті назавжди»


        Саме так, в рамках Акції «Герої ХХІ століття»,  розпочалася презентація книги-альбому «Хронологія мужності» в Садівській сільській бібліотеці .
        Переглянувши сторінки «Хронології мужності»,  розумієш, що історія безжальна  і  назавжди вкарбовується в наші серця нестерпним болем.
     
  Вибором України завжди були воля, свобода, незалежність, державність. Цей вибір ціною власного життя виборювали українські патріоти-герої - наші земляки - Херсонці. На переконання молоді, країна, яка не зростила патріотів, не має права на життя, бо вона не спроможна боротися за свою цілісність, за свою свободу. Україна впродовж століть боролася за незалежність. І зараз знову у кривавій боротьбі відстоює своє право на життя, на свою свободу. Події на сході країни зробили українців єдиними, як ніколи. Слова "Слава Україні - Героям слава" перестали бути просто вітанням. Це -шана найкращим синам і донькам нашої Батьківщини, справжнім патріотам, які пожертвували собою заради рідної  землі.
       Чоловіки села Садове теж стоять на  захисті кордонів нашої Батьківщини.  Їх  імена вимовляються з гордістю :
- Балашов Павло Володимирович ( демобілізований);
- Коломійцев Віталій Анатолійович ( проходить службу);
- Бойчевський Сергій Йосипович ( проходить службу);
- Мінченко Руслан Миколайович ( проходить службу);
- Лопушенко Володимир Миколайович ( демобілізований);
- Хріненко Олег Павлович ( проходить службу);
- Лялин Анатолій Михайлович (проходить службу).
        Війна - це не тільки бої, героїзм і подвиг, це - важкі людські страждання, нелюдські випробування, це - смерть багатьох людей… Хто б міг подумати, що воювати українцям доведеться й у третьому тисячолітті. Але маємо надію, що і ця війна закінчиться нашою перемогою.


Немає коментарів:

Дописати коментар