середу, 25 травня 2016 р.

«Нескорені серця».

З  метою військово-патріотичного, національного виховання та формування в учнівської молоді патріотизму, загальнолюдських цінностей і моралі  в нашій бібліотеці  було проведено зустріч з воїнами АТО, яка мала назву «Народ  мій є!  Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!».
    Важка це праця захищати мир! Багато наших  воїнів Білозерців  знаходяться у лавах збройних сил України. Вони залишили свої домівки і нашу квітучу Білозерську землю, щоб захищати Україну, її волю, її незалежність. Їм болить те, що розривають на шматки нашу землю, і ми віримо, що вони відстоять цілісність нашої держави, її волю, її пісню  і мир. Нам є що захищати, нам є що берегти! І цей святий обов’язок виконують воїни незалежної України.
 На зворушливу зустріч із учнями Білозерської багатопрофільної гімназії прийшли ті, хто в буремному регіоні боронив  цілісність, свободу і незалежність України- це старший сержант Хороняк В.І.,  молодші сержанти
Короліс О.О. ТА Балабак  В.М.  Кожен з них розповів про свій бойовий шлях, вірних побратимів та ситуації, які траплялися на фронті.
  Ми дуже хотіли підтримати, підбадьорити наших героїв, хотіли  щоб в ці хвилини  їх хоч на хвильку  залишили спогади війни і подарували  від учнів Білозерської  школи мистецтв  та вихованців районного Будинку культури  музичний дарунок  - невеличкий  концерт.
Після закінчення зустрічі школярі побажали воїнам здоров’я, удачі, щастя та мирного неба над їхніми головами.

Такі заходи допоможуть дітям на прикладі своїх краян побачити, що «патріот» – це не просто слово, а також навчитися шанобливому ставленню до Батьківщини, відчути гордість за наших захисників Вітчизни.














Немає коментарів:

Дописати коментар